0

Assortiment Bordeaux 2022 - Primeurs

Prachtig volslagen van beste Bordeaux aan prrimeurs condities.
788.73
img
12 x

Ch. Perrouquet - Graves 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

Een grote klassieker van het huis! Met een zeer mooie persoonlijkheid onthult deze wijn bloemige aroma's en zwarte vruchten. In de mond biedt het een opmerkelijke diepte en onvergelijkbare elegantie. De aanwezige tannines zijn zijdezacht en delicaat. Een uitstekend succes voor de jaargang 2022, om in de komende jaren van te genieten.

img
12 x

Ch. Milon La Grave 22 -Lussac-St-Emilion

Cuvée Particulière - OFFRE PRIMEURS 2022

Deze cuvée, hoofdzakelijk gemaakt van merlot, onderscheidt zich door zijn fluweelzachte textuur. De kleur is van opmerkelijke diepte. In de mond zijn de smaken dicht en romig, wat zorgt voor grote harmonie. De afdronk is van opmerkelijke distinctie. Gewoonweg heerlijk!

img
12 x

Ch. Bellevue La Ferrière 2022

Côtes Bx-Castillon - OFFRE PRIMEURS 2022

Mooie donkere kleur. Deze wijn roept grootsheid op en zou aanspraak kunnen maken op een hogere appellatie. Hij onderscheidt zich door zijn sappige, dichte en rijpe stijl, met een kracht die subtiel in evenwicht wordt gebracht door de rijkdom in de mond. Zijn lange afdronk laat een memorabele indruk achter. Te drinken in zijn jeugd terwijl het een bewaarpotentieel biedt.

img
12 x

Ch. Bois Vert Cuvée Elégance 2022

Côtes de Bx-Blaye - OFFRE PRIMEURS 2022

Het merendeel merlot geeft deze wijn een soepele textuur, een heerlijke expressie van rijp rood fruit, met een vleugje zwart zoethout. Het geheel is harmonieus en vleiend. Matig bewaringpotentieel.

img
12 x

Florilège Pauillac 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

La robe est très soutenue. Le nez annonce la couleur : puissance, richesse, typicité d'un grand cabernet sauvignon, avec un remarquable grain, et une virilité qui témoigne de son origine Pauillac. Un vin de grande garde, à savoir attendre.