Assortiment de Grands Vins de 2022
0

Assortiment de Grands Vins de 2022

Prachtig assortiment van de beste wijnen 2022. Primeurs 2022 condities
1102.08
img
6 x

Nuits-Saint-Georges 1er Cru 2022

Les Chaboeufs - OFFRE PRIMEURS 2022

Mooie intense kleur. De neus is tegelijkertijd schitterend, subtiel en complex. Grote klasse in de mond en een groot evenwicht tussen textuur en smaken, met een uitstekende basis. Het is een krachtige wijn, intens, met rijke en rijpe smaken. Opmerkelijke persistentie. Beloofd aan een grote toekomst.

img
6 x

Condrieu Blanc 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

Prachtige gouden kleur, de neus is intens, uitbundig, met hints van exotisch fruit. Zeer mooie aanwezigheid in de mond vanaf de eerste slok, sappig. Sensatie van volume en evenwicht, met een afdronk waarin het vettige van de wijn gepaard gaat met een mooie frisse toets. Schitterend.

img
6 x

Côte Rôtie 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

Een schitterende, heldere en diepe kleur trekt de aandacht. De neus, van opmerkelijke intensiteit, voorspelt een uitzonderlijke wijn. Vrouwelijk en genereus onthult deze wijn een ongelooflijke aromatische uitbundigheid, typisch voor zijn terroir van de Côte Blonde. Zijn verfijnde structuur en complexiteit maken het een echt juweel. De tannines, van grote finesse, vullen dit werk harmonieus aan. Een goede bewaarcapaciteit is te verwachten voor deze uitzonderlijke wijn.

img
6 x

Saint-Joseph 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

Intense, diepe, complexe neus, met fruit vermengd met een mooie peperige noot. Schitterende materie in de mond, met structuur, goed omhuld door een vlezig rijp fruit. Groot ras en grote allure. Goed bewaringpotentieel.

img
6 x

Florilège Pauillac 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

De kleur is zeer intens. De neus verraadt het al: kracht, rijkdom, de typiciteit van een grote cabernet sauvignon, met een opmerkelijke structuur en een mannelijkheid die zijn oorsprong in Pauillac bewijst. Een wijn met een groot bewaarpotentieel.