0

Assortiment varié PRIMEURS 2022

Prachtig volslagen van Rhône, Bourgogne? Bordeaux 2022. PRIMEURS CONDITIES 2022
965.65
img
12 x

Crozes-Hermitage rouge 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

Een intens rijpe neus, die noten uitdrukt van zwarte bessen en bosbessenfruitpasta, met een subtiele hint van dennen naalden. In de mond ontvouwen deze aroma's zich volledig, getuigend van een jaargang gekenmerkt door de rijpheid van de druiven, die rijkdom en rondheid biedt. Een lichte bitterheid in de afdronk balanceert het geheel met bravoure. Een veelbelovende wijn, met gegarandeerd goede bewaarcapaciteit.

img
6 x

Beaune rouge "Clos Saint Désiré" 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

Belle robe rubis. Nez épanoui de griotte et une petite touche de baie de genévrier. La bouche, tout en étant racée, est velours, soyeuse, avec une finale au tannins fins bien intégrés. Bonne garde.

img
12 x

Hautes Côtes de Nuits Blanc 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

Intense dès le premier nez. En bouche, on retrouve toute la race et la typicité des beaux Bourgognes blancs, avec des notes de miel et une grande longueur. Le gras du vin s'accompagne d'une agréable touche de fraîcheur sur la finale, donnant une sensation d'équilibre.

img
12 x

Ch. Perrouquet - Graves 2022

OFFRE PRIMEURS 2022

Een grote klassieker van het huis! Met een zeer mooie persoonlijkheid onthult deze wijn bloemige aroma's en zwarte vruchten. In de mond biedt het een opmerkelijke diepte en onvergelijkbare elegantie. De aanwezige tannines zijn zijdezacht en delicaat. Een uitstekend succes voor de jaargang 2022, om in de komende jaren van te genieten.

img
12 x

Ch. Cazelon 2022 - Montagne-St-Emilion

OFFRE PRIMEURS 2022

Mooie glanzende kleur. De neus biedt opmerkelijke diepte en elegantie. In de mond onthult de wijn zich als rijk, vol, verfijnd en diep. De typiciteit van een Montagne-Saint-Émilion komt volledig tot uiting, met de kenmerkende weelderigheid van het jaartal. Een zeer aangename ontdekking.