0

Assortiment Keldervoorraad

Een volslagen en gevarieerd assortiment om Uw kelder aan te vullen.
1041.52
img
6 x

Champagne Brut Oeil de Perdrix

Jean Vesselle - BOUZY

Schitterende "Blancs de Noirs" (100% Pinot Noir), met de bijzonderheid dat ze gemaakt zijn van overrijpe druiven die bij het persen deze uitzonderlijke amberkleur tussen wit en rosé geven. Dit geeft het een grotere aromatische intensiteit. Een zeldzaamheid ver van de grote series.

img
6 x

Ch. Ruat - Moulis-en-Médoc 2014

Petit Poujeaux

Een uitstekende lieu-dit : "Petit Poujeaux". Een zeer elegante wijn, die volume en diepte combineert, met smaken van zwarte bessen, bosbessen en een vleugje dennennaalden en vanille. Goed geïntegreerde tannines. Grote allure. Het bloeit heerlijk vandaag. Geroosterd vlees of in saus.

img
6 x

Les Altanques 2014

Côtes de Bordeaux-Castillon

Hier is een Castillon in een zeer Montagne-Saint-Emilion stijl! Van een terrasvormige wijngaard. Een eersteklas Castillon, rijk, smaakvol, diep, die zijn boeket en complexiteit met de jaren nu ten volle ontwikkelt. Prachtig !

img
6 x

Chateauneuf-du-Pape rouge 2016

Wijngaarden die liggen op quartaire terrassen bestaande uit een dikke laag gerolde kiezels, de bron van krachtige en vlezige wijnen. De neus kondigt een volle en complexe wijn aan. De smaken zijn geconcentreerd, weelderig, rijk en smakelijk. De afdronk is lang en laat een uitstekende herinnering achter.

img
6 x

Santenay 1er Cru Les Gravières 2017

Lichte kleur. Intense en expressieve neus van morellen en kreupelhout, met hints van kruiden. De textuur is elegant, de aanzet fris en de afdronk weelderig. Als we zeggen dat het niet de kleur is die de kwaliteit van de wijn maakt... hier is een mooie getuige! Heerlijke afdronk met opmerkelijk intense smaken! Niet te sterke kazen, klein wild. Fijne voeding.

img
6 x

Crozes-Hermitage blanc 2020

Noordelijke Rhône-vallei. Mooie heldere kleur. Expressieve neus, met tonen van honing, witte bloemen en een vleugje exotisch fruit. Zeer evenwichtig in de mond, met vetheid, ras (mineraliteit) en een goede lengte, met een gevoel van elegantie van het geheel. Kaas, vis of gevogelte.

img
6 x

Coteaux Bourguignons blanc 2021

Chardonnay

Fijne en elegante neus, zeer typisch Chardonnay, fruitig en mineraal met rokerige nuances. Evenwichtig, delicaat en zeer rond in de mond. Een charmante wijn, zeer fijn, aangenaam om te drinken, met veel rondheid en een mooie frisheid. Meesterwerk! Grote veelzijdigheid.

img
6 x

Cairanne 2021 BIO

BE-BIO-01

Intense en expressieve neus van zwart fruit en kruiden (peper, zoethout). Bloemige hints (violet). Deze aromatische intensiteit zet zich voort in de mond met rijke en elegante smaken: nuances van rijp fruit en zoethout gecombineerd met een noot van cacaoboon en oranjeschil. De textuur is rond en combineert frisheid en volume. Heerlijk!

img
6 x

Chinon 2021 BIO

BE-BIO-01

Aromatische neus gedomineerd door rood fruit, bloemen (viooltje, rozenbottel nuance) en kruiden (zoethout, peper, jeneverbessen). Een vleugje wijnhout. De aanzet is rechtlijnig, gevolgd door harmonie met fijne en elegante tannines. Zeer veelzijdig in zijn combinatiemogelijkheden.

img
6 x

Vouvray sec 2021

Zodra de neus wordt geopend, vinden we alle typische kenmerken van de Chenindruif met aroma's van lindebloesem in combinatie met nuances van roos. De aanzet is mineraal, de rest is meer rond en laat een lange en aangename herinnering achter. Aperitieven, riviervis, wit vlees in saus.