0

Assortiment Prijs-Kwaliteit 2022

Uit het offerte, een selectie van fijne wijnen prijs-kwaliteit uitstekend !
229.82
img
3 x

Saumur Brut, Méthode traditionnelle

De neus is vleiend, met een dominante bloemige smaak. Het schuim is fijn. De mond is tegelijkertijd charmant, nerveus en fruitig. Het geheel is verleidelijk, fris en licht verteerbaar.

img
3 x

Corbières AOC rouge 2018

Prachtige getuigen van de Languedoc. Donkere kleur. Intense geur van rode vruchten en kruiden. De textuur is tegelijk dicht, gul en elegant. De tannines zijn fijn en zijdeachtig. Een zeer polyvalente wijn. Zon in een fles !

img
3 x

Ch. Moulin de Mallet 2018

Bordeaux rouge

Heerlijke, klassieke Bordeaux, met een meerderheid van Merlot, expressieve neus en een combinatie van diepte en substantie in de mond, zonder hardheid. Compleet en veelzijdig. Zeer aangename herinnering.

img
3 x

Les Altanques 2018

Côtes de Bordeaux-Castillon

Mooie donkere kleur. Gevoel van een geweldige wijn die aanspraak zou kunnen maken op een hogere appellatie. De stijl is sappig, dicht, rijp, met een verborgen kracht goed omhuld door de rondheid van de wijn. Lange en uitstekende afdronk. Normale bewaring.

img
3 x

Beaujolais 2020

Mooie granaatrode kleur van grote intensiteit. Intense en gulle neus met aroma's van rode vruchten geassocieerd met bosvruchten en florale nuances. De mond is mals, sappig en gul. Het geheel is zeer gulzig, intens geparfumeerd, fris en gemakkelijk te drinken. Deze wijn bevestigt dat 2020 een prachtig wijnjaar is in de Beaujolais.

img
3 x

St-Nicolas-de-Bourgueil 2021

Een geurige neus van rood fruit (frambozen, kersen) gecombineerd met een subtiele noot van wijnstokhout en een florale nuance. In de hele mond wordt men verleid door de harmonie van vet en frisheid. Het geheel is licht, fris, heerlijk en elegant. Een wijn van plezier, erg gulzig.

img
3 x

Côtes du Rhône blanc 2021

Cuvée Pierre et Charlotte

Aan de voet van de Dentelles de Montmirail, is dit een elegante en geurige wijn, met hints van witte perzik vermengd met een exotische noot. Het gehemelte is gul en rond, met een mooie intensiteit van het fruit. Balans en lengte. Vettigheid op het einde. Uitstekend herinnering. Grote veelzijdigheid.

img
3 x

Les Guignards 2022 - AOC Côtes de Duras

BE-BIO-01

Heerlijke, tedere geparfumeerde neus met aroma?s van zwarte bessen gecombineerd met hints van ananas en citrusvrucht. Dit is een frisse, elegante en tegelijkertijd gulzige witte wijn. De balans is mooi, de zuurgraad gebalanceerd. Een zeer veelzijdige wijn!