0

Assortiment Prijs-Kwaliteit 2022

Uit het offerte, een selectie van fijne wijnen prijs-kwaliteit uitstekend !
226.58
img
3 x

Saumur Brut, Méthode traditionnelle

De neus is vleiend, met een dominante bloemige smaak. Het schuim is fijn. De mond is tegelijkertijd charmant, nerveus en fruitig. Het geheel is verleidelijk, fris en licht verteerbaar.

img
3 x

Corbières AOC rouge 2018

Prachtige getuigen van de Languedoc. Donkere kleur. Intense geur van rode vruchten en kruiden. De textuur is tegelijk dicht, gul en elegant. De tannines zijn fijn en zijdeachtig. Een zeer polyvalente wijn. Zon in een fles !

img
3 x

Les Altanques 2018

Côtes de Bordeaux-Castillon

Mooie donkere kleur. Gevoel van een geweldige wijn die aanspraak zou kunnen maken op een hogere appellatie. De stijl is sappig, dicht, rijp, met een verborgen kracht goed omhuld door de rondheid van de wijn. Lange en uitstekende afdronk. Normale bewaring.

img
3 x

Ch. Bois Vert Cuvée Elégance 2020

Côtes de Bordeaux-Blaye

Het merendeel Merlot geeft deze wijn een soepele textuur, een heerlijke expressie van rijp rood fruit, met een vleugje zwart zoethout. Het geheel is harmonieus en vleiend. Matig bewaringpotentieel.

img
3 x

Bourgueil 2021

Zeer mooie neus, aromatisch, met tonen van bosvruchten en kreupelhout (zoethout, wijnstokhout) geassocieerd met een minerale nuance (krijtachtig). De mond is soepel, met heerlijke aroma?s. Dit is een charmante Bourgueil, voor liefhebbers van zachte, lichte wijnen.

img
3 x

Les Guignards 2022 - AOC Côtes de Duras

BE-BIO-01

Heerlijke, tedere geparfumeerde neus met aroma?s van zwarte bessen gecombineerd met hints van ananas en citrusvrucht. Dit is een frisse, elegante en tegelijkertijd gulzige witte wijn. De balans is mooi, de zuurgraad gebalanceerd. Een zeer veelzijdige wijn!