0
Promo

Assortiment Prijs-Kwaliteit 2022

Uit het offerte, een selectie van fijne wijnen prijs-kwaliteit uitstekend !
217.36206.37
img
3 x

Saumur Brut, Méthode traditionnelle

De neus is vleiend, met een dominante bloemige smaak. Het schuim is fijn. De mond is tegelijkertijd charmant, nerveus en fruitig. Het geheel is verleidelijk, fris en licht verteerbaar.

img
3 x

Les Altanques 2014

Côtes de Bordeaux-Castillon

Hier is een Castillon in een zeer Montagne-Saint-Emilion stijl! Van een terrasvormige wijngaard. Een eersteklas Castillon, rijk, smaakvol, diep, die zijn boeket en complexiteit met de jaren nu ten volle ontwikkelt. Prachtig !

img
3 x

Corbières AOC rouge 2018

Prachtige getuigen van de Languedoc. Donkere kleur. Intense geur van rode vruchten en kruiden. De textuur is tegelijk dicht, gul en elegant. De tannines zijn fijn en zijdeachtig. Een zeer polyvalente wijn. Zon in een fles !

img
3 x

Ch. Moulin de Mallet 2018

Bordeaux rouge

Heerlijke, klassieke Bordeaux, met een meerderheid van Merlot, expressieve neus en een combinatie van diepte en substantie in de mond, zonder hardheid. Compleet en veelzijdig. Zeer aangename herinnering.

img
3 x

Coteaux Bourguignons Rood 2020

Granietgrond die bijzonder geschikt is voor het druivenras Gamay. De kleur is schitterend, stralend. De neus is gul, met aroma's van bosvruchten, bloemen en een vleugje kruiden. De mond is rond, sappig en gul, met een mooie frisheid. Smaakvolle en heerlijk. Salades, gebakken groenten, diverse schotels.

img
3 x

Les Guignards 2021

AOC Côtes de Duras

Een aan Bordeaux grenzende appellatie, de witte wijnen zijn zeer vergelijkbaar. Zeer expressieve neus, zeer "Sauvignon" met zijn zwarte bessenbladkarakter en een minerale toets met ook citrus en roos. Het is een heldere, evenwichtige wijn. Zeer veelzijdig (uitstekend met mosselen en oesters).

img
3 x

St-Nicolas-de-Bourgueil 2021

Een geurige neus van rood fruit (frambozen, kersen) gecombineerd met een subtiele noot van wijnstokhout en een florale nuance. In de hele mond wordt men verleid door de harmonie van vet en frisheid. Het geheel is licht, fris, heerlijk en elegant. Een wijn van plezier, erg gulzig.

img
3 x

Côtes du Rhône blanc 2021

Cuvée Pierre et Charlotte

Aan de voet van de Dentelles de Montmirail, is dit een elegante en geurige wijn, met hints van witte perzik vermengd met een exotische noot. Het gehemelte is gul en rond, met een mooie intensiteit van het fruit. Balans en lengte. Vettigheid op het einde. Uitstekend herinnering. Grote veelzijdigheid.