0

Assortiment Prijs-Genot

Een selectie van "coups de coeur wijnen" aan schapelijke prijzen.
264.77
img
6 x

Beaumes-de-Venise 2020

Intense en expressieve neus van kleine rode bessen, met een vleugje kruiden. Het gehemelte is dicht, gul, sappig en zeer charmant. Een wijn met veel diepte, romig, lang en smaakvol. De Pomerol van de Rhône-vallei!

img
6 x

Terra Quantum blanc 2021 BIO

Côtes du Rhône - BE-BIO-01

Schitterende aromatische intensiteit met een dominantie van wit vlees, exotisch fruit en een geroosterde nuance. Het geheel is harmonieus, de smaken genereus, met ook mineraliteit. Grote veelzijdigheid. Laat een uitstekend herinnering achter.

img
6 x

Vouvray sec 2021

Zodra de neus wordt geopend, vinden we alle typische kenmerken van de Chenindruif met aroma's van lindebloesem in combinatie met nuances van roos. De aanzet is mineraal, de rest is meer rond en laat een lange en aangename herinnering achter. Aperitieven, riviervis, wit vlees in saus.

img
6 x

Ch. Haut-Mongeat BIO 2019

Bordeaux Supérieur - BE-BIO-01

Heerlijke neus van rood fruit. Hints van kruiden en bloemen geassocieerd met een empyreumatische noot. Het geheel is soepel, zijdeachtig en elegant. De tannines voelen fluweelzacht aan en zijn opmerkelijk goed gecoat. Wij houden van dit evenwicht en raffinement, vergelijkbaar met de heerlijke wijnen van Saint-Emilion.