0

Assortiment Feestelijke wijnen

Ziehier 5 cru's in het bijzonder geschikt voor de feesten
722.01
img
6 x

Florilège Pomerol 2014

Mooie diepe kleur. De Merlot is heerlijk geconcentreerd op deze ijzeren bodem. De kracht is bedekt met een heerlijk gevoel van fluweel. Complexiteit, ras, lengte. Laat het gehemelte achter met een romige sensatie. Bijzonder goed met wild.

img
6 x

Champagne Extra Brut Or Blanc

Blanc de Blancs - Benoît Cocteaux

Het vurige bruisen van deze "Or Blanc" cuvée benadrukt de Chardonnay (100%) die zich met een mooie rijpheid uitdrukt op tonen van acaciabloesem, citroen en witte perzik. Mooi evenwicht tussen frisheid en zachtheid. Een champagne voor alle gelegenheden.

img
6 x

Rasteau 2018

Een volle en expressieve neus met aroma's van gestoofd fruit en specerijen gecombineerd met tonen van bijenwas . De smaken zijn verleidelijk en vleiend. De aanzet is fluweelzacht, de rest gul en vol persoonlijkheid. Laat de herinnering achter van een elegante wijn, zonder overdreven kracht en zwaarte. Mooi evenwicht!

img
6 x

Chateauneuf-du-Pape blanc 2019

Een intense neus die fruit oproept (abrikoos, mirabelpruim, citroen), kruiden, een bloemige noot (roos) en mineraliteit. Grote precisie in de mond, met volheid, volume, vetheid en frisheid goed in balans, waardoor de weelde tot uiting komt in de afdronk. Een grote gastronomische witte wijn die zowel complex als elegant is. Vis in saus en schaaldieren, zelfs bepaalde kazen.