0

Ontdekkingscolli 4 Sterren van de Zomer

Een aantrekkelijk panaché van onze 4 sterren van de zomer. Te ontdekken !
252.24
img
6 x

Signargues 2021 BIO

Côtes du Rhône Villages BE-BIO-01

Intense neus van zwart fruit gecombineerd met kruidige tonen (zoethout, jeneverbeshout) en rijpe citrusvruchten. De sappige smaken zijn intens, pittig en elegant. De minerale en fruitige afdronk is lang, geconcentreerd en verfrissend.

img
6 x

Terra Quantum Rosé 2021 - BIO

Côtes du Rhône - BE-BIO-01

Lichtroze kleur. Mooie aromatische intensiteit. Rood fruit, minerale en kruidige tonen worden gecombineerd met een delicate cuberdon-nuance. Het is een frisse, lichte, tedere rosé met een mooie coating van smaken op de afdronk. Voor liefhebbers van verfrissende, dorstlessende wijnen.

img
6 x

Beaujolais 2022

De kleur van deze Beaujolais 2022 is intens granaatrood. De neus is gul en intens en biedt aroma's van rode vruchten, bosvruchten en florale tonen. In de mond is hij zacht, sappig en gul. Het geheel is zeer gulzig, intens geparfumeerd, fris en aangenaam. Deze wijn bevestigt dat het wijnjaar 2022 geweldig is voor de Beaujolais.

img
6 x

Sauvignon de Touraine 2022

Deze Sauvignon de Touraine 2022 onderscheidt zich door zijn typisch fris en aromatisch karakter. Hij heeft een schitterende kleur en een intense aromatische expressie, met tonen van tropisch fruit, citrus en witte bloemen. In de mond biedt hij een mooie levendigheid, een lichte textuur en een persistente afdronk.