0
Promo

Ontdekking Grote Witte Wijnen

Onze selectie van Grote Witte Wijnen
240.64229.19
img
1 x

Houten Kist /Caisse bois 6 fl met:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

img
1 x

Corton Grand Cru blanc 2017

Een buitengewone zeldzaamheid, met geur van fruit (wit vruchtvlees) geassocieerd aan nuances van bloemen en kruiden. Het houtige is goed geïntegreerd. De raszuiverheid, de complexiteit en de rondheid komen boven in de finale, met een eindeloze herinnering.

img
1 x

Condrieu Blanc 2018

Aromatisch met tonen van abrikoos, exotisch fruit, specerijen en een vleugje hout. Het gehemelte is rijk, met veel volume. Het is een vette, complexe, zeer gastronomische wijn met een grote lengte en een vleugje citrus op de afdronk die een welkome noot van frisheid toevoegt.

img
1 x

Santenay blanc 2018

Prachtige geur, die doet denken aan geroosterd brood, honing en abrikoos. De mond is demonstratief, hij combineerd volume, kracht en lengte, met een mineraal toets in de finale wat een mooie raszuiverheid geeft. Heerlijk.

img
1 x

Chateauneuf-du-Pape blanc 2019

Een intense neus die fruit oproept (abrikoos, mirabelpruim, citroen), kruiden, een bloemige noot (roos) en mineraliteit. Grote precisie in de mond, met volheid, volume, vetheid en frisheid goed in balans, waardoor de weelde tot uiting komt in de afdronk. Een grote gastronomische witte wijn die zowel complex als elegant is. Vis in saus en schaaldieren, zelfs bepaalde kazen.

img
1 x

Pernand Vergelesses blanc 2020

"Les Belles Filles"

De minerale tonen zijn karakteristiek voor de appellation Pernand Vergelesses en nog meer voor het klimat Belles Filles. Een gestructureerde en zachte mond. Vuursteenachtige en fruitige aroma's, evenwichtig tussen zuurte en houtigheid. Een zeer zuivere wijn.

img
1 x

Rully 2020

Mooie, licht gouden kleur. De neus is intens, met tonen van wit fruit, en een vleugje hazelnoot en amandel. In de mond is het een rijke wijn, met een zeer goed evenwicht tussen volume, vetheid en frisheid. Het heeft een mooie toon. Grote lengte. Een geweldige gastronomische witte wijn.