0
Promo

Ontdekking Grote Rode Wijnen

Onze selectie van Grote Rode Wijnen
254.03241.76
img
1 x

Houten Kist /Caisse bois 6 fl met:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

img
1 x

Hermitage rouge 2009

Uitzonderlijk terroir en wijnjaar. Intense en complexe neus, waarin zich tertiaire aroma?s ontwikkelen (rooktoets, ceder, dennennaalden, mentholnuances...). Deze aromatische rijkheid zet zich voort in de mond met florale en minerale nuances. De smaken zijn zacht, complex, lang en elegant.

img
1 x

Florilège Pauillac 2012

Diepe kleur. Heerlijke neus van zwart fruit gecombineerd met specerijen en chocolade. De smaak is karaktervol en onthult een rijke en krachtige wijn, maar met de coating en rijpheid van 2012. De tannines zijn inderdaad zeer rijp. Heel mooi boeket dat aan het bloeien is. Het duurt vaak 7-10 jaar voordat een Pauillac zich volledig openbaart.

img
1 x

Florilège Pomerol 2012

Intens boeket met overheersend rood fruit geassocieerd met subtiele geroosterde (mokka) nuances en kruiden. Deze aromatische kracht zet zich verder in de mond met rijke en intense smaken met een fluweelzachte toets. Het geheel is romig, dicht en geconcentreerd. Grote Pomerol!

img
1 x

Chateauneuf-du-Pape rouge 2016

Wijngaarden die liggen op quartaire terrassen bestaande uit een dikke laag gerolde kiezels, de bron van krachtige en vlezige wijnen. De neus kondigt een volle en complexe wijn aan. De smaken zijn geconcentreerd, weelderig, rijk en smakelijk. De afdronk is lang en laat een uitstekende herinnering achter.

img
1 x

Volnay 1er Cru Les Caillerets 2016

Van een sublieme gratie: tegelijkertijd dicht en elegant, met een delicate, fluweelzachte, evenwichtige en lange mond. De finale laat de herinnering aan een wijn met een sterke persoonlijkheid achter, met lange en expressieve smaken.

img
1 x

Pommard 1er Cru 2017

La Chanière

Prachtige aroma?s gedomineerd door griotte kersen, en toetsen van tabak, mokka en koffiebonen. Het gehemelte is karaktervol met stevige en elegante tannines. Dit is een grote wijn van het heden en de toekomst, gereserveerd voor speciale gelegenheden.