0
Promo

Ontdekking dagelijkse wijnen

Een aantrekkelijk panaché voor dagelijlks gebruik. Te ontdekken !
100.7295.69
img
2 x

Les Altanques 2014

Côtes de Bordeaux-Castillon

Hier is een Castillon in een zeer Montagne-Saint-Emilion stijl! Van een terrasvormige wijngaard. Een eersteklas Castillon, rijk, smaakvol, diep, die zijn boeket en complexiteit met de jaren nu ten volle ontwikkelt. Prachtig !

img
2 x

Corbières AOC rouge 2016

Prachtige getuigen van de Languedoc. Donkere kleur. Intense geur van rode vruchten en kruiden. De textuur is tegelijk dicht, gul en elegant. De tannines zijn fijn en zijdeachtig. Een zeer polyvalente wijn. Zon in een fles !

img
2 x

Corbières AOC blanc 2019

Zeer mooie aroma's, een combinatie van mirabelpruim met een vleugje silex (een uitdrukking van het druivenras Roussanne) en een toets citrusfruit. Het gehemelte onthult gulle smaken, met een mooie spanning. Harmonieuze finale. Geweldige persoonlijkheid! Grote veelzijdigheid.

img
2 x

Côtes du Rhône Rosé 2020

"Les Chailloux"

Bleke kleur. De neus is gulzig en helder, met aroma's van vers rood fruit en een hint van cuberdon. In de mond zijn de aroma's fruitig, wijnachtig en genereus, alles in evenwicht. In de afdronk laat hij de aangename herinnering na van een zeer gulzige rosé, zowel rond als fris, met een intense fruitigheid. Zeer veelzijdig, elegant en verfrissend.

img
2 x

Blionne Bordeaux 2018

Klassieke Bordeaux met heerlijk fruit. De tannines zijn soepel en elegant, de textuur rond en zijdeachtig. Een heerlijke, veelzijdige Bordeaux.