0
Promo

Découverte "Bio wijnen"

Een selectie speciaal van onze nieuwe Bio wijnen
295.45280.67
img
3 x

Vacqueyras blanc 2020 BIO

BE-BIO-01

Een witte Vacqueyras is een zeldzaamheid: er worden er maar heel weinig geproduceerd. Intense expressie zowel in de neus als in de mond, met tonen van exotisch fruit. Heerlijke en sappige smaken. Mooie onderliggende mineraliteit. Schitterend.

img
3 x

Marsannay "Les Récilles" 2020 BIO

BE-BIO-01

Opmerkelijke elegantie, zeer typisch voor de Côte de Nuits. Zeer expressieve Morello kersen neus met een vleugje amandelspijs en kreupelhout. De mond is vol smaak, gulzig, zowel rond als dicht. Licht houtachtig en goed geïntegreerd. Heerlijk en zeer veelzijdig!

img
3 x

Riesling 2020 BIO

FR-BIO-01

Minerale, intense en expressieve neus. Zowel in de neus als in de mond vinden we minerale (aardolie), fruitige (exotische) en bloemige smaken. In de mond zijn de smaken intens en evenwichtig. De afdronk laat de herinnering achter aan een dynamische wijn met elegante smaken. Een geweldig jaar voor Riesling. Van het heden en de toekomst.

img
3 x

Terra Quantum rouge 2021 - BIO

Côtes du Roussillon Villages - BE-BIO-01

Mooie rode fluwelen kleur. De neus van klein rood fruit met nuances van frambozen en bramen maakt plaats voor kruidige en gulle smaken. De charmante afdronk laat de herinnering achter aan een suave, kruidige wijn met gecontroleerde kracht. De smaken in de afdronk zijn aangenaam en elegant met een vleugje koffiebonen.

img
3 x

Pinot Noir d'Alsace 2021 BIO

FR-BIO-01

Mooie briljante rode kleur. De neus van fruit (rode bessen, morellen) en bloemen kondigt een wijn vol charme aan. Het gehemelte bevestigt dit met fruitige, soepele en lichte smaken die gepaard gaan met mooie kruidige nuances. Erg lekker!

img
3 x

Terra Quantum Rosé 2021 - BIO

Côtes du Rhône - BE-BIO-01

Lichtroze kleur. Mooie aromatische intensiteit. Rood fruit, minerale en kruidige tonen worden gecombineerd met een delicate cuberdon-nuance. Het is een frisse, lichte, tedere rosé met een mooie coating van smaken op de afdronk. Voor liefhebbers van verfrissende, dorstlessende wijnen.