0
Promo

Découverte "Bio wijnen"

Een selectie speciaal van onze nieuwe Bio wijnen
281.69267.49
img
3 x

Terra Quantum rouge 2020 - BIO

Côtes du Rhône Villages - BE-BIO-01

Mooie rode fluwelige kleur. De geur van klein rood fruit geassocieerd aan nuances van frambozen en bramen maakt plaats voor pittige en verfrissende aroma's (zoethout, jeneverbes). De finale vol charme laat de herinnering van een frisse, kruidige wijn. De aroma's in de finale zijn aangenaam en elegant met een kleine notie van koffiebonen.

img
3 x

Terra Quantum Rosé 2020 - BIO

Côtes du Rhône - BE-BIO-01

Licht roze kleur (pomelo). Mooie aromatische intensiteit. Het rode fruit, de minerale en kruidige noties zijn geassocieerd aan een delicate notie van cuberdon. Het is een frisse, lichte, tedere rosé wijn met mooie omhulde smaken in de finale. Gewoonweg heerlijk.

img
3 x

Vacqueyras blanc 2020 BIO

BE-BIO-01

Een witte Vacqueyras is een zeldzaamheid: er worden er maar heel weinig geproduceerd. Intense expressie zowel in de neus als in de mond, met tonen van exotisch fruit. Heerlijke en sappige smaken. Mooie onderliggende mineraliteit. Schitterend.

img
3 x

Marsannay "Les Récilles" 2020 BIO

BE-BIO-01

Opmerkelijke elegantie, zeer typisch voor de Côte de Nuits. Zeer expressieve Morello kersen neus met een vleugje amandelspijs en kreupelhout. De mond is vol smaak, gulzig, zowel rond als dicht. Licht houtachtig en goed geïntegreerd. Heerlijk en zeer veelzijdig!

img
3 x

Riesling 2020 BIO

FR-BIO-01

Minerale, intense en expressieve neus. Zowel in de neus als in de mond vinden we minerale (aardolie), fruitige (exotische) en bloemige smaken. In de mond zijn de smaken intens en evenwichtig. De afdronk laat de herinnering achter aan een dynamische wijn met elegante smaken. Een geweldig jaar voor Riesling. Van het heden en de toekomst.

img
3 x

Pinot Noir d'Alsace 2021 BIO

FR-BIO-01

Mooie briljante rode kleur. De neus van fruit (rode bessen, morellen) en bloemen kondigt een wijn vol charme aan. Het gehemelte bevestigt dit met fruitige, soepele en lichte smaken die gepaard gaan met mooie kruidige nuances. Erg lekker!