Assortiment Elzas BIO
0

Assortiment Elzas BIO

Ons assortiment biologische Elzaswijnen.
163.82
img
3 x

Riesling 2021 BIO

FR-BIO-01

Minerale, intense en expressieve neus. Zowel in de neus als in de mond vinden we minerale (petroleum), fruitige (exotische) en florale aroma's. Het gehemelte is zeer aromatisch, met een mooie frisheid die intensiteit aan de wijn geeft. Geweldig ras.

img
3 x

Gewurztraminer 2021 BIO

FR-BIO-01

Wat een aromatisch palet! Er werd met intensiteit de vruchten met wit vruchtvlees en exotisch (lychees), de nuances van bloemen (rozen, lila) en van specerijen gevondn. De mond is gul van de aanval, de voortzetting in evenwicht. Onderscheiden afwerking, laat een aangename herinnering na.

img
3 x

Pinot Noir d'Alsace 2022 BIO

FR-BIO-01

Deze wijn heeft een mooie helderrode kleur. Het aromatisch boeket onthult tonen van fruit zoals rode bessen en morellen, evenals florale aroma's, wat een wijn aankondigt die zowel smakelijk als vol charme is. In de mond gaan deze fruitige smaken harmonieus samen met een soepele en lichte textuur, versterkt door delicate hints van kruiden. Een zeer aangename wijn om te proeven !

img
3 x

Pinot Gris 2022 BIO

FR-BIO-01

Geurige neus van vers fruit (witvlezig en exotisch). De gulle smaak is fruitig en elegant, met een citroentoon. Een charmante Pinot Gris met een sappige afdronk. Aperitief, kaas, wit vlees in saus.