Diensten Grafé Lecocq
0

Onze diensten

Onze diensten

Raadgeving

Uw smaken kennen en U de wijnen voorstellen waarvan U houdt. U de wijnen voorstellen aangepast aan Uw gerechten. Welke wijn vandaag drinken ? welke wijnen nog bewaren ? En hoelang? Een antwoord geven op U vragen is ons beroep. Om Uw plezier van de wijn te vervullen.

Deze website is een complementair van deze taak: door de kennis van Uw voorkeuren, en een fijne classificatie van de wijnen van ons assortiment, de website suggereert wat U ‘a priori’ verwacht.

De levering

Dit is een essentieel onderdeel van ons beroep dat ontbreekt aan vele wijn websites: een leveringsdienst van kwaliteit. Inderdaad, de leveringen worden uitgevoerd door onze eigen bestelwagens en chauffeurs overal in België, dit is een weergaloze service voor U: geen schade, verwittiging van het uur van levering indien gewenst, dit alles vermijdt eveneens het zware transport van Uw aankopen.

De levering is gratis vanaf 125€ inclusief BTW per bestelling. Elke streek wordt geleverd op een bepaalde dag van de week. Klik hier voor meer informatie.

Degustaties

Wij bieden U verscheidene mogelijkheden aan om onze producten te proeven voor aankoop. Wij organiseren degustatiedagen in onze kelders te Namen. In kleine groepjes en op afspraak, neemt U deel aan een degustatie becommentarieert van een selectie van onze wijnen.

Sinds een aantal jaren, kunt U eveneens deelnemen aan onze degustaties die één tot twee maal per jaar plaatsvinden in Brussel, Gent, Antwerpen, Doornik, Luik en Corroy-le-Grand. Het zijn niet minder dan 40 wijnen die wij U hier voorstellen. Wij blijven ter Uwe beschikking om U te begeleiden en nuttig advies te geven. Zie agenda.

Reserves

U hebt plaatsgebrek om Uw wijnaankopen Gafé Lecocq op te slaan. Maak gebruik van onze «bewaarovereenkomst»: U koopt vandaag wijnen aan en wij bewaren deze voor U in uitstekende voorwaarden (minimum 100 flessen, gemengd of niet). Wij leveren U nadien, op Uw vraag, Uw wijnen franco aan huis (minimum 36 flessen).

Prijs? 0.10€ ZBTW de fles per jaar. Elk begonnen jaar is verschuldigd.

Voorbeeld: U koopt 100 flessen wijn en deze hebben 5 jaar nodig om volledig open te bloeien. Dat kost U dan 10€ ZBTW per jaar en Uw wijnen hebben van uitzonderlijke voorwaarden genoten.

Dankzij Uw persoonlijke rekening kan U Uw voorraad in bewaring in onze kelders raadplegen. Elk semester, actualiseren wij onze bewaring- en/of consumptieraadgevingen voor deze. U kunt dus, vanaf vandaag, Uw kelder beheren met volledige kennis.

  • Gratis LeveringVanaf 125 € aankoop
  • Gepersonaliseerde raadgeving