Levering
0

Levering

Levering

Leveringsdienst

De levering van bestellingen door de vier bestelwagens van Grafé Lecocq, over heel België, vormt een onvergelijkbare service aan de klant: geen breuk, waarschuwing van doorgang indien gewenst (aankruisvakje in het bestelproces), geen omslachtig transport vanaf een verkooppunt.

Kosten:

De levering is gratis in België vanaf 125€ BTWI per bestelling.
Als het bedrag van uw bestelling lager is dan 125 € BTWI, rekenen wij 12 € BTWI voor de levering.

Leveringsdagen:

Elke regio wordt op een vooraf bepaalde dag van de week bediend, ter indicatie:

Maandag: Brussel, Waals-Brabant (Ukkel)
Dinsdag: Antwerpen, Limburg, Littorale, Gent
Woensdag: Huy, Luik, Vallée, Ardenne, Luxemburg
Donderdag: Brussel, Bergen, Doornik
Vrijdag: Charleroi, Waals-Brabant, Namen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 081/22.43.15.

Levertijden:

De leveringen worden overdag gedaan. Als u dat wenst, kunnen wij bij u op het werk leveren, of bij een buurman, ... Wij kunnen u ook de dag voordien laten weten hoe laat de levering ongeveer zal plaatsvinden. U wordt uitgenodigd om deze elementen te specificeren tijdens de bestelprocedure, in het tabblad "levering" (Leveringsadres, gelieve mij te laten weten,...)

Levering van een geschenk:

Het is dus ook mogelijk dat Grafé Lecocq voor u een wijngeschenk bezorgt bij één of meer geadresseerden. Daartoe nodigen wij u uit in het stadium "levering" op "uitzonderlijk leveringsadres" te klikken en het formulier in te vullen. De leveringsvoorwaarden zijn dezelfde: 12€ per levering indien de waarde minder dan 125€ BTWI bedraagt, anders is het gratis.

Levertijd:

Afhankelijk van de dag van uw bestelling, en onze mogelijkheden, bedraagt onze gebruikelijke leveringstermijn 8 werkdagen.

  • Gratis LeveringVanaf 125 € aankoop
  • Gepersonaliseerde raadgeving