0
Promo

Ontdekking Bordeaux Wijnen

Een aantrekkelijk panaché van Bordeaux wijnen
192.63182.98
img
2 x

Florilège Pauillac 2012

Diepe kleur. Heerlijke neus van zwart fruit gecombineerd met specerijen en chocolade. De smaak is karaktervol en onthult een rijke en krachtige wijn, maar met de coating en rijpheid van 2012. De tannines zijn inderdaad zeer rijp. Heel mooi boeket dat aan het bloeien is. Het duurt vaak 7-10 jaar voordat een Pauillac zich volledig openbaart.

img
2 x

Ch. La Menotte 2014

Lalande-de-Pomerol

Opmerkelijke realisatie. Complexe, diepe neus van kleine wilde bessen en een vleugje van viooltjes. Demonstratieve, geconcentreerd mond. Een wijn die kracht en elegantie combineert. Romige finale die de herinnering aan een geweldige wijn achterlaat, allemaal in fluweel! Een genot!

img
2 x

Ch. Croix de Reverdi - Haut-Médoc 2014

Bijzondere assemblage, met een sterke proportie van Petit Verdot (20%). Prachtig evenwicht, vol elegantie, met krachtige en rijpe smaken (zwarte bessen). Goed door de rondheid omhulde tannines. Goede bewaring.

img
2 x

Les Altanques 2014

Côtes de Bordeaux-Castillon

Hier is een Castillon in een zeer Montagne-Saint-Emilion stijl! Van een terrasvormige wijngaard. Een eersteklas Castillon, rijk, smaakvol, diep, die zijn boeket en complexiteit met de jaren nu ten volle ontwikkelt. Prachtig !

img
2 x

Ch. Ménota - Graves 2016

Cuvée Montgarède

Zeer kleurrijk. Vanaf de eerste geur kondigt de wijn zich geconcentreerd, dicht, rijp en rijk aan. Prachtige materie in de mond, met zwarte vruchten, goed omhulde tannines door de rondheid van de wijn. Uitstekend potentieel.

img
2 x

Ch. Paret 2016

Côtes de Bordeaux-Castillon

Mooi waaier van aroma?s aan de neus en in de mond, met zwarte bessen, chocolade en specerijen. Rijk aan substantie, vrij gestructureerd, dicht, diep en lang. Schitterende wijn, op een naburig terroir en hier duidelijk wedijverend met Saint-Emilion.