Ontdekking Bordeaux Wijnen
0

Ontdekking Bordeaux Wijnen

Een aantrekkelijk panaché van Bordeaux wijnen
203.66
img
2 x

Florilège Pauillac 2012

Diepe kleur. Heerlijke neus van zwart fruit gecombineerd met specerijen en chocolade. De smaak is karaktervol en onthult een rijke en krachtige wijn, maar met de coating en rijpheid van 2012. De tannines zijn inderdaad zeer rijp. Heel mooi boeket dat aan het bloeien is. Het duurt vaak 7-10 jaar voordat een Pauillac zich volledig openbaart.

img
2 x

Ch. Croix de Reverdi - Haut-Médoc 2014

Bijzondere assemblage, met een sterke proportie van Petit Verdot (20%). Prachtig evenwicht, vol elegantie, met krachtige en rijpe smaken (zwarte bessen). Goed door de rondheid omhulde tannines. Goede bewaring.

img
2 x

Ch. Ménota - Graves 2016

Cuvée Montgarède

Zeer kleurrijk. Vanaf de eerste geur kondigt de wijn zich geconcentreerd, dicht, rijp en rijk aan. Prachtige materie in de mond, met zwarte vruchten, goed omhulde tannines door de rondheid van de wijn. Uitstekend potentieel.

img
2 x

Ch. Châtain le Jard 2015

Lalande-de-Pomerol

Geweldige mooie donkere kleur. De neus is dicht en geconcentreerd, met tonen van rijp fruit en een vleugje kreupelhout. De mond is rijk, dicht en gul, met een onderliggende tannische textuur, een teken van een goede terroir, een geweldig jaar en een grote toekomst.

img
2 x

Ch. Paret 2016

Côtes de Bordeaux-Castillon

Mooi waaier van aroma?s aan de neus en in de mond, met zwarte bessen, chocolade en specerijen. Rijk aan substantie, vrij gestructureerd, dicht, diep en lang. Schitterende wijn, op een naburig terroir en hier duidelijk wedijverend met Saint-Emilion.

img
2 x

Les Altanques 2018

Côtes de Bordeaux-Castillon

Mooie donkere kleur. Gevoel van een geweldige wijn die aanspraak zou kunnen maken op een hogere appellatie. De stijl is sappig, dicht, rijp, met een verborgen kracht goed omhuld door de rondheid van de wijn. Lange en uitstekende afdronk. Normale bewaring.