Ontdekking Grote Rode Wijnen
0

Ontdekking Grote Rode Wijnen

Onze selectie van Grote Rode Wijnen
288.97
img
1 x

Houten Kist /Caisse bois 6 fl met:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

img
1 x

Florilège Saint-Julien 2012

Een prachtig voorbeeld van de Saint-Julien appellation, met een tanninestructuur die opmerkelijk goed wordt omhuld door de vlezigheid van de wijn. Door de hele mond is er een dichte, romige stijl, die een gevoel van volheid geeft!

img
1 x

Florilège Pomerol 2015

Intens boeket met overheersend rode vruchten geassocieerd aan een notie van bosgeuren (truffel). Deze aromatische kracht zet zich verder in de mond met rijke en intense smaken. Het geheel is romig, dicht en geconcentreerd. Geweldige Pomerol in een geweldig jaar.

img
1 x

Nuits-St-Georges 1er Cru 2017

Aux Boudots

Perceel traditiegetrouw aan de oorsprong van een zonnige 1er Cru, van een grote fijnheid. Deze 2017 is geen uitzondering op de regel. Het geheel is raszuiver, romig, met veel klasse. Zijdeachtige textuur. Veel aromatische intensiteit. Zeer mooi potentieel. Goede bewaring.

img
1 x

Beaune 1er Cru Hospices de Beaune 2018

Cuvée Dames Hospitalières

Sinds 2009 zijn we trouw aan de bodems van de AOC Beaune die ons dit jaar opnieuw een kleurrijke wijn geeft met een complexe en krachtige neus. In de mond combineren de smaken ras, kracht en rondheid, met een opmerkelijk volume. Lange afdronk. Groot potentieel. Zeer grote bewaring.

img
1 x

Chateauneuf-du-Pape rouge 2020

Men wordt verleid door zijn complexiteit, de diepte van de aroma's, de rijke, geconcentreerde, gedistingeerde textuur, een groot gevoel van materie. Een geweldige wijn met een goed bewaringpotentieel.

img
1 x

Cornas rouge 2021

Zeer donkere kleur. Een intense, geconcentreerde neus. Gevoel van een raszuiver grote wijn. De mond combineert een rijke substantie met de kracht van het fruit. Mooie frisheid. Zeer lange afdronk. Weelderig. Groot bewaringspotentieel.