Offerte Cuvée Grafe Lecocq Bordeaux 2020 BIS en Cairanne 2021
0

Offerte Cuvée Grafe Lecocq Bordeaux 2020 BIS en Cairanne 2021

Offerte Cuvée Grafe Lecocq Bordeaux 2020 BIS en Cairanne 2021

De selectie van Bernard Grafé

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, presenteren we graag ons jaarlijkse aanbod van Cuvée Grafé Lecocq - Bordeaux 2020 BIS met genummerde flessen. Oorspronkelijk was het een cuvée 'Uit het topsegment' die werd geselecteerd om het honderdjarig bestaan van het Huis te vieren en werd aangeboden tegen voorkeursprijs. We hebben deze operatie alleen herhaald in goede wijnjaren met bewaringspotentieel. Dit jaar stellen we geen 2021, dus bieden we U een nieuw lot van het uitstekende jaar 2020, in genummerde flessen om het exclusieve karakter van deze aanbieding te garanderen!

Deze cuvée wordt vergezeld door een andere uitstekende, meer mediterrane wijn: Cairanne BIO 2021.

 

Cuvée Grafé Lecocq 2020 BIS

Bordeaux

Een heerlijke neus met verleidelijke aroma's van rijp rood fruit, zoals kersen en frambozen, met subtiele toetsen van geplette zwarte bes en tomatenblad.

In de mond onthult een zuivere aanzet delicate tannines die een evenwichtige structuur creëren.

De lichte zuurgraad voegt een vleugje frisheid toe en onderstreept de expressie van het Bordeaux-terroir.

Deze wijn heeft zeker een groot bewaarpotentieel (2024-2030) en biedt een complete en elegante smaakevaring.

Deze veelzijdige Bordeaux past elegant bij een verscheidenheid aan gerechten, waaronder gegrild of gebakken vlees (rundvlees, lamsvlees, vederwild) en gebraad, gevogelte of smakelijke pasta's!

De fles

De magnum

Cairanne BIO 2021

Rhônevallei

Intense, expressieve neus van zwart fruit en kruiden (zoethout, jeneverbes).

Deze aromatische intensiteit zet zich voort in de mond met rijke, elegante smaken van rijp fruit en zoethout gecombineerd met een hint van cacaoboon. De textuur is pittig en combineert structuur, glans en volume. Het geheel is opmerkelijk genereus. De wijn is goed gebouwd, met een heden en een toekomst (2024-2027).

Deze veelzijdige cru uit de Rhônevallei is perfect voor elke gelegenheid en past elegant bij rood vlees, lamsvlees en andere zuiderse gerechten, maar ook bij gegrild of gestoofd vlees, pastagerechten, harde kazen en koud vlees.

De fles

  • Gratis LeveringVanaf 125 € aankoop
  • Gepersonaliseerde raadgeving