Primeurs-wijnen


Hieronder vindt U onze selectie van primeurwijnen van Bordeaux, Bourgogne en Rhône 2018.

Bordeaux 2018 is een uitstekend, zonnig oogstjaar: de wijnen hebben kleur, fruit, rondheid en ze zijn gul.
Bourgogne geeft ons opnieuw een zeer mooi oogstjaar zowel in Côte-de-Nuits als in Côte-de-Beaune. De wijnen zijn rond, kleurig, rijp, vol en rijk. Sommige wijnen zullen over een groot bewaringspotentieel beschikken.
In de Rhône Vallei hebben we 4 prachtige wijnen aangekocht, waaronder twee in het noorden (Crozes-Hermitage en Côte-Rôtie).Een primeuraankoop staat toe grote wijnen aan schappelijke prijzen aan te kopen, wanneer deze nog in rijpingsfase zijn op vaten (een paar maanden voor hun botteling). In de huidelijke omstandigheden deze primeuraankopen staan U zo toe tot 14% te besparen in verhouding tot de komende prijzen (wanneer de wijnen gebotteld zullen zijn). Wij nodigen U uit al de voordelige voorwaarden van dit primeuraanbod te ontdekken door op "kortingsvoorwaarden" hierboven te klikken, weergegeven door een klein vaatje en een loep waarin zich het teken % bevindt.

Om Uw keuze te maken, stellen wij U voor de wijnen streek per streek door te lopen of U te inspireren van de lijst met assortimenten die wij U voorstellen. Noteer eveneens dat deze assortimenten onmiddellijk in het winkelmandje kunnen opgeslagen worden.

...
Geen primeur beschikbaar

Streek

Assortimenten

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken