Leveringsdienst :
De leveringen van de bestellingen door de 4 bestelwagens Grafé Lecocq verloopt overal in België en het Groothertogdom Luxemburg. Dit vertegenwoordigt een toegevoegde waarde voor de klant: geen risico van breuk, verwittiging van het uur van levering indien gewenst (gelieve het toegewijde vakje in het bestellingproces aan te kruisen), geen zwaar vervoer voor de klant vanaf een verkooppunt.

Kosten :
Gratise levering overal in België vanaf 125€ BTWI per levering.
Indien het bedrag van uw bestelling minder is dan factureren we 12 € btwi leveringskosten.

Leveringsdagen :
Iedere streek wordt een vaste dag van de week geleverd. Ter informatie :

Maandag : Brussel, Waals-Brabant (Ukkel)
Dinsdag: Antwerpen, Limburg, Kust, Gent
Woensdag: Huy, Luik, Ardennen, Luxemburg
Donderdag: Brussel, Bergen, Doornik
Vrijdag : Charleroi, Waals-Brabant, Namen

Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 081/22.43.15.

Leveringsuur :
De leveringen verlopen gedurende de dag. Indien gewenst is het mogelijk op uw werk te leveren, of bij ouders, buren, vrienden,... We kunnen u ook over het voorziene leveringsuur de voorgaande dag werwittigen. Gedurende het validatieproces van uw bestelling mag U al deze elementen op stap "levering" vermelden (leveringsadres, verwittiging op voorhand).

Levering van een geschenk :
Het is ook mogelijk dat Grafé Lecocq een cadeau wijn (colli) aan een of meerdere begunstigden voor U levert. Daarvoor hoeft U 'uitzonderlijk leveringsadres' te gebruiken en in te tikken. De regel betreffende de kost blijft gelijk: 12 € btwi extra kosten indien de waarde minder is dan 125 € btwi. Anders gratis.

Leveringstemijn :
Dit is in functie van de dag van de bestelling en de leveringsplanning (zie boven). Normaal verloopt de levering binnen de 8 werkdagen.

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken