Leveringsdienst :
De levering van de bestellingen door de 5 camionettes Grafé Lecocq verloopt overal in België en in Groothertogdom Luxemburg. Dit vertegenwoordigt een toegevoegde waarde vor de klant: geen risico van breuk, verwittiging voor de levering indien gewenst (gelieve de toegewijde checkbox in het bestellingproces aan te vinken), geen zwaar vervoer voor de klant vanaf een verkooppunt.

Kosten :
Gratise levering overal in België vanaf 125€ BTWI per levering.
Indien het bedrag van uw bestelling kleiner is dan factureren we 7,5 € zbwi van leveringskde frais de livraison.

Leveringsdagen :
Ieder streek wordt een vaste dag van de week geleverd. Ter informatie :

Mandag : Brussel, Waals-Brabant (Ukkel)
Dinsdag: Antwerpen, Limburg, Kust, Gent
Woensdag: Hoei, Luik, Ardenne, Luxemburg
Donderdag: Brussel, Bergen, Doornik
Vrijdag : Charleroi, Waals-Brabant, Namen

Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 081/22.43.15.

Uren levering :
De leveringen verlopen gedurende de dag. Indien gewenst is het mogelijk op uw werkplaats te leveren, of bij ouders, buren, vrienden,... We kunnen ook U over het voorziene leveringsuur de voorgaande dag werwittigen. Gedurende het validatieproces van uw bestelling mag U al deze elementen op stap "levering" vermelden (leverindsadres, verwittiging op voorhand).

Levering van een cadeau :
Het is dus ook mogelijk dat Grafé Lecocq een cadeau wijn (colli) aan een of meerdere begunstigden voor U levert. Daarvoor hoeft U 'uizonderlijk leveringsadres' te gebruiken en in te tikken. De regel betreffende de kost blijft gelijk: 7,5€ zbtw extra kost indien de waarde kleiner is dan 125 € btwi. Anders gratis.

Lerevingstemijn :
Dit is functie van de dag van de bestelling in functie van Leveringsplanning (zie boven). Normaal verloopt de levering binnen de 8 opendagen.

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken