Het is met een groot genoegen dat wij U ons speciaal jaarlijks aanbod "Coups de coeur" Cépage Merlot 2019, witte Bordeaux Sauvignon d'Aquitaine 2020, Chardonnay Vin de Pays d'Oc 2020 en Cépage Syrah rosé 2020 Grafé Lecocq voorstellen.

U kan hier vier heerlijke wijnen ontdekken met fruit, charme en elegantie. Deze zeer polyvalente wijnen zullen ongetwijfeld Uw bereidingen en de meest uiteenlopende omstandigheden vergezellen.

Levering: gezien het grote aantal te leveren flessen, zullen de leveringen plaatsvinden in de loop van de komende weken. Indien U echter vlug over uw wijnen wenst te beschikken, dank dit te vermelden als opmerking bij uw bestelling.

Korting per hoeveelheid :

- 5% per 1 x 48 fl (1 wijn) of 96 fl in totaal gepanacheerd.
-10% per 1 x 84 fl (1 wijn) of 2*48 fl (2 wijnen) of 192 fl in totaal gepanacheerd.

Verpakking: per karton van 12 fl per wijn. voor de berekening van de korting : 1 magnum geldt voor 2 flessen.


 

 
CEPAGE MERLOT 2019
Vin de Pays d'Oc

5,54 € btwi  75 cl

Massief van de Cévennes - Gard vallei.

Oude wijnstokken van de Merlot druif (fijn Bordeaux druivenvariëteit aanwezig voor 80% tot 100% in de Pomerol).

Fraaie fluweelrode kleur, donkerrode weerschijn. Aromatische neus met volrijp, zelfs gekonfijt fruit in combinatie met mooie hinten van specerijen (garrigue, vanille, zoethout). De aanzet is aanlokkelijk en mixt fruit, specerijen en florale hinten. De zijdezachte en fluwelige textuur van de looizuren bevalt. Het geheel is karaktervol en genereus en ligt aan de basis van een aangename herinnering aan een mooie rijpe jaargang.
 
Consumptieperiode : 2021-2025
 
   

 
SAUVIGNON D'AQUITAINE 2020
Appellation Bordeaux Contrôlée

5,81 € btwi  75 cl  

Witte wijn uit de streek van Cadillac. Rechteroever van de hellingen langsheen de Garonne. 

100% Sauvignon druif.

Mooie lichtgele kleur met groene glans. Intens aromatisch met zwarte bes in een hoofdrol, in het gezelschap van akkoorden van passievrucht en hinten van citroen. Fruitig, mineraal en tegelijk floraal in de mond. Het geheel komt in een ijle en verfrissende stijl die kenmerkend is voor de sauvignondruif die oceanische invloeden ondervindt. Een witte, tedere, frisse en lichte witte bordeaux die bij menige bereiding past en op de meest diverse gelegenheden kan worden geserveerd.

Consumptieperiode : Te drinken binnen de twee jaar.

 

   
cartondecouverte
 
CHARDONNAY 2020
Vin de Pays d'oc


5,81 € btwi  75 cl  

Wijn van de Pays d'Oc. Wijngaard gelegen niet ver van Uzès. Zandbodems met klei en kalksteen.

Mooi kleur met gouden weerspiegelingen. Zachte en gulle neus van rijpe boomgaardvruchten (kweepeer, appels, witte perziken), toetsen van honing en boter versterkt door de frisheid van citrusvruchten (citroen). De mond is gul en goed in balans. De afdronk is gulzig en elegant en laat de herinnering na aan een expressieve, soepele, charmante en harmonieuze wijn met een goed gecontroleerd evenwicht van vet, frisheid en mineraliteit.  Een prachtige veelzijdige fles voor een zeer redelijke prijs.

Consumptieperiode : 2020-2022
 
   
CEPAGE SYRAH 2020
Vin de Pays d'oc


5,37 € btwi  75 cl  

Rosé wijn van de Pays d'Oc, niet ver van Nîmes. Kalk en mergelbodem dewelke tedere, frisse en frutiige wijnen geeft.

100% syrah.

Pomelorode kleur. Ronduit stralend aroma waarin fruit, mineraliteit en specerijen elkaar mooi in evenwicht houden. Fruit en textuur komen elegant samen in de mond en leveren een harmonieuze en zeer flatterende wijn op. De sappige aanzet gaat over in een verfrissend vervolg en eindigt in een karaktervolle afdronk. Een tedere en sappige rosé boordevol persoonlijkheid. Absoluut het ontdekken waard!

Consumptieperiode : 2020-2022
  

 

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken