Het is met een groot genoegen dat wij U ons speciaal jaarlijks aanbod "Coups de coeur" Cépage Merlot 2018, witte Bordeaux Sauvignon d'Aquitaine 2019, Chardonnay Vin de Pays d'Oc 2019 en Cépage Syrah rosé 2019 Grafé Lecocq voorstellen.

U kan hier vier heerlijke wijnen ontdekken met fruit, charme en elegantie. Deze zeer polyvalente wijnen zullen ongetwijfeld Uw bereidingen en de meest uiteenlopende omstandigheden vergezellen.

Levering: gezien het grote aantal te leveren flessen, zullen de leveringen plaatsvinden in de loop van de komende weken. Indien U echter vlug over uw wijnen wenst te beschikken, dank dit te vermelden als opmerking bij uw bestelling.

Korting per hoeveelheid :

- 5% per 1 x 48 fl (1 wijn) of 96 fl in totaal gepanacheerd.
-10% per 1 x 84 fl (1 wijn) of 2*48 fl (2 wijnen) of 192 fl in totaal gepanacheerd.

Verpakking: per karton van 12 fl per wijn. voor de berekening van de korting : 1 magnum geldt voor 2 flessen.


 

 
CEPAGE MERLOT 2018
Vin de Pays d'Oc

5,37 € btwi  75 cl

Massief van de Cévennes - Gard vallei.

Oude wijnstokken van de Merlot druif (fijn Bordeaux druivensoort aanwezig voor 80% tot 100% in de Pomerol).

Mooie rode fluwelen kleur, met een granaat kleurige weerschijn. Mooie aromatische uitdrukking van rijp, licht gestoofd, fruit. Zwarte kersen en steenvruchten domineren. Vervolgens begeleiden de kruiden (jeneverbessenhout, kreupelhout, …) delicate houtachtige nuances. De zijdeachtige smaken zijn tegelijk fruitig, kruidig en bloemig met een vleugje zoethout en cacao. Heerlijke textuur, in een zeer Pomerol-stijl. De afdronk doet denken aan een geconcentreerde wijn met een opmerkelijk evenwicht volume/afdronk! Schitterend oogstjaar voor vandaag en in de toekomst!
 
Consumptieperiode : 2020-2025
 
   

 
SAUVIGNON D'AQUITAINE 2019
Appellation Bordeaux Contrôlée

5,76 € btwi  75 cl  

Witte wijn uit de streek van Cadillac. Rechteroever van de hellingen langsheen de Garonne.

Heldere kleur met een groene weerschijn. De aromatische pracht verleid onmiddellijk, met een parfum van rijp fruit en cassis, zeer Sauvignon getypeerd. Er zijn ook mooie noties van bloemen geassocieerd met delicate exotische nuances. Vanaf de eerste dronk zijn we onder de charme van zowel frisse als omhulde smaken. Mooie dynamiek gedurende de degustatie met expressieve, intense en evenwichtige smaken. Een grote, veelzijdige klassieker. 

Consumptieperiode : Te drinken binnen de twee jaar.

 

   
cartondecouverte
 
CHARDONNAY 2019
Vin de Pays d'oc


5,76 € btwi  75 cl  

Wijn van de Pays d'Oc. Wijngaard gelegen niet ver van Uzès. Zandbodems met klei en kalksteen.

Mooie kleur met een gouden weerschijn. Aangename neus, gedomineerd door boomgaardfruit (appels, abrikozen, kweeperen) geassocieerd met geboterde nuances en acaciahoning. Deze aromatische intensiteit zet zich verder in de mond met sappige en royale smaken. Elegante finale die de herinnering aan een expressieve, soepele, charmante en harmonieuze wijn laat met een romig evenwichtig, frisheid en een goed gecontroleerde mineraliteit. Laat een heerlijke herinnering na. Een uitstekende veelzijdige wijn aan een zeer schappelijke prijs.

Consumptieperiode : 2020-2022
 
   
CEPAGE SYRAH 2019
Vin de Pays d'oc


5,28 € btwi  75 cl  

Rosé wijn van de Pays d'Oc, niet ver van Nîmes. Kalk en mergelbodem dewelke tedere, frisse en frutiige wijnen geeft.

Roos “pomelo” kleur. Grote aromatische uitstraling die fruit, mineraliteit en kruiden evenwichtig combineert. De smaak verenigt elegant het fruit aan de textuur wat een harmonieuze en zeer flatterende wijn geeft. De aanval is sappig, het vervolg verfrissend, de finale gastronomisch. Een opmerkelijke rosé tegelijk zacht en vol persoonlijkheid. Absoluut te ontdekken!

Consumptieperiode : 2020-2022
 



 

 

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD



 

News & agenda

Sociale netwerken