Het is met een groot genoegen dat wij U ons speciaal jaarlijks aanbod "Coups de coeur" Cépage Merlot 2017, witte Bordeaux Sauvignon d'Aquitaine 2018, Chardonnay Vin de Pays d'Oc 2018 en Cépage Syrah rosé 2018 Grafé Lecocq voorstellen.

U kan hier vier heerlijke wijnen ontdekken met fruit, charme en elegantie. Deze zeer polyvalente wijnen zullen ongetwijfeld Uw bereidingen en de meest uiteenlopende omstandigheden vergezellen.

Levering: gezien het grote aantal te leveren flessen, zullen de leveringen plaatsvinden in de loop van de komende weken. Indien U echter vlug over uw wijnen wenst te beschikken, dank dit te vermelden als opmerking bij uw bestelling.

Korting per hoeveelheid :

- 5% per 1 x 48 fl (1 wijn) of 96 fl in totaal gepanacheerd.
-10% per 1 x 84 fl (1 wijn) of 2*48 fl (2 wijnen) of 192 fl in totaal gepanacheerd.

Verpakking: per karton van 12 fl per wijn. voor de berekening van de korting : 1 magnum geldt voor 2 flessen.


 

 
CEPAGE MERLOT 2017
Vin de Pays d'Oc


5,31 € btwi  75 cl

Massief van de Cévennes - Gard vallei.

Oude wijnstokken van de Merlot druif (fijn Bordeaux druivensoort aanwezig voor 80% tot 100% in de Pomerol).

Mooie rode fluwelen kleur. Prachtige aromatische intensiteit van overheersend zwarte kersen geassocieerd aan nuances van amandelen (marsepein), kruiden (jeneverbeshout, kreupelhout,.) en een tedere nuance van viooltjes. De zijdeachtige smaken zijn tegelijk fruitig, kruidig en bloemig met een delicate cacao nuance. Heerlijke textuur, in een zeer Pomerol stijl. De finale laat de herinnering van een wijn met een uitstekend evenwicht volume/lengte! Een opmerkelijke Merlot in de lijn van 2015.
 
Consumptieperiode : 2019-2024
 
   

 
SAUVIGNON D'AQUITAINE 2018
Appellation Bordeaux Contrôlée

5,74 € btwi  75 cl  

Witte wijn uit de streek van Cadillac. Rechteroever van de hellingen langsheen de Garonne.

Witte wijn uit de streek van Cadillac. Rechteroever van de hellingen langsheen de Garonne.

Mooie schitterende kleur met een groene weerschijn. De aromatische intensiteit verleidt vanaf de eerste geur, met een parfum van zwarte bessen zeer typisch Sauvignon. We vinden hier ook noties van bloemen en rijpe citrusvruchten. In het begin van de mond zijn we onder de charme van tegelijk frisse en omhulde smaken. De smaakpapillen worden heerlijk gewekt, met een prachtig aromatisch volume. Een klassieke wijn, met een opmerkelijke elegantie en een grote polyvalentie.

Consumptieperiode : Te drinken binnen de twee jaar.

 

   
cartondecouverte
 
CHARDONNAY 2018
Vin de Pays d'oc


5,74 € btwi  75 cl  

Wijn van de Pays d'Oc. Wijngaard gelegen niet ver van Uzès. Zandbodems met klei en kalksteen.

Mooie kleur met een gouden weerschijn. De neus verleidt door het intens parfum van boomgaardfruit (appels, abrikozen, kweeperen) geassocieerd met nuances van gedroogd fruit en boter. Deze aromatische intensiteit zet zich verder in de mond met sappige en gulle smaken. Elegante finale die de herinnering laat van een soepele, charmante wijn met een evenwichtige rondheid, frisheid en goed gecontroleerde minerale toets. Een heerlijke harmonieuze en polyvalente witte wijn.

Consumptieperiode : 2019-2021
 
   
CEPAGE SYRAH 2018
Vin de Pays d'oc


5,28 € btwi  75 cl  

Rosé wijn van de Pays d'Oc, niet ver van Nîmes. Kalk en mergelbodem dewelke tedere, frisse en frutiige wijnen geeft.

Schitterende rosé kleur. Vanaf de eerste geur zijn we onder de charme met intense aroma's van rode vruchten (bosaardbeien, aalbessen, frambozen) die zich mengen aan nuances van kruiden (rots heide) en cuberdons. Sappige aanval, verfrissend vervolg, gastronomische finale. Een opmerkelijke rosé, teder en vol persoonlijkheid. Te ontdekken!

Consumptieperiode : 2019-2021
  

 

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken