Een prachtige Languedoc wijn geselecteerd in het hartje van de Minervois, niet ver van La Livinière. De bodem is samengesteld uit ronde kiezels, zandsteen en klei. Door de complexe bodem en het uitzonderlijke klimaat kunnen de Syrah (70%), Grenache (15%) en Mourvèdre (15%) druif zich op een opmerkelijke manier uiten. We hebben aan deze Minervois een rijping gegeven die de beste wijnen waardig is, om zijn volledige potentieel te ontwikkelen; het resultaat is een harmonieuze wijn, vol charme. Donkere kleur. Intense neus van rood en zwart fruit (zwarte kers, zwarte bes, framboos, braambes) geassocieerd met mooie kruidige en bloemige noties (oranjebloesem). De aanval is sappig, lekker, levendig. Het vervolg maakt plaats voor dichte en weelderige smaken. De tannines zijn zijdezacht, fijn en elegant. Het geheel is opmerkelijk in evenwicht. Een meesterlijke aankoop.

 

Op dronk: 2020-2024. Aanbevolen schenktemperatuur: 15-16°C.


                                                                         
                                                                                                           

 

Om de mooie zomerdagen op te fleuren, ziehier een prachtige Beaujolais wijn, in een geweldige oogstjaar! Op de Morgon bodem, rijk aan graniet, staat de Gamay-druif bekend als de bron van wijnen met een sterke persoonlijkheid. Deze 2015 is geen uitzondering op de regel met het karakter van een bijzonder rijp oogstjaar. Vanaf de neus worden we verleid door delicate en expressieve aroma’s. De aroma's van bosvruchten, gerookte nuances mengen zich met bloemige aroma's. De mond is die van een complexe wijn met een dichte en romige smaak. Geweldige Morgon in een geweldig oogstjaar. We raden u deze van harte aan!
 

 

Op dronk: 2020-2025. Aanbevolen schenktemperatuur: 16-17°C.


                                                                                                       


 

 

Met veel enthousiasme presenteren wij u onze Laudun 2018! Het is een bijzonder aromatische wijn met rijke, complexe en elegante smaken. Afkomstig van de zuidelijke Côtes du Rhône, niet ver van Châteauneuf-du-Pape aan de overkant van de Rhône. Bodem op heuvels gevormd door kalksteenzand en puin vermengd met klei. Deze bodems rijk aan kalksteen staan aan de oorsprong van krachtige en gulle witte wijnen die profiteren van een uitstekende reputatie. Deze cuvée, samengesteld uit 40% Roussane en 60% witte Grenache, heeft een intense en expressieve neus met aroma's van bloemen en boomgaardfruit (perziken, mirabel). De mond onthult sappige, ronde en krachtige smaken met een mooie spanning gedurende de gehele degustatie. De goed getypeerde Roussanne laat de herinnering van een elegante, complexe, lange en intense wijn. Evenwichtige, aromatische en harmonieuze afdronk. Een wijn vol persoonlijkheid, gewoon heerlijk!

 

Op dronk: 2020-2022. Aanbevolen schenktemperatuur: 10-12°C.

 
                                                                                                       

       

 

 

Afkomstig uit een wijngaard in het hartje van Corbières, bodem van witte kalk en leistenen. Grenache 50%, Carignan 25% en Syrah 25% drukken zich met grote elegantie uit op deze bodem. Direct persen gevolgd door fermentatie bij lage temperatuur heeft toegestaan het fruitige en de frisheid van deze wijn te bewaren. Roos kleurig. Heerlijke neus, uitdrukkelijke aroma's van vers rood fruit (kersen, frambozen, aalbessen) geassocieerd aan een minerale nuance. In de mond zijn de smaken fruitig, mineraal, pittig en gul, allemaal in evenwicht. In de finale laat hij de aangename herinnering van een heerlijke rosé, tegelijk rond en krachtig, met een intense fruitigheid. Zeer polyvalent, elegant en verfrissend. Te ontdekken !
 

Op dronk: 2020-2022. Aanbevolen schenktemperatuur: 8-10°C.

 
                                                                                                        
                                                                                 

                     De volledige lijst van de zomerwijnen raad te plegen

 

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken