Onze engagementen

 
 


engagements photo bouteilles cave

engagements photo futs citadelle 2

engagements photo bouteilles cathédrale liquoreux

engagenents photo vosne romanée suchots

engagements photo soutirage fut

engagements photo capsules

Alle bovenstaande foto's komen
van onze eigen kelders, ofwel
onder de Citadel waar de rijping
verloopt, ofwel onder de
Kathedraal waar we de flessen
bewaren.
 
Oprechtheid

De wijn is een product van de bodem, met alle grillen van de natuur. Bij het ontdekken van een oogstjaar proberen wij de meest objectieve mogelijke beslissingen te nemen betreffende de kwaliteit. Onze gewaarwordingen, waarover wij U via onze wijninformaties op de hoogte houden, zijn het oprechts. Eveneens op gebied van onze adviezen is onze wens niet van de een of andere wijn te verkopen, maar deze te vinden die U het best bevalt.
 
Passie

 
De wijn is een nobel en levendig product. Het is uit onze passie dat onze motivatie ontspringt om de innerlijke kwaliteit van de wijnen te prijzen en dit door rijping op vaten. Het is het plezier dat wij waarnemen tijdens de degustatie van de wijnen, die onze overtuiging versterkt betreffende de toegevoegde waarde die we kunnen bijbrengen door deze aanpak.
 
Continuïteit en Moderniteit

Henri Grafé Lecocq, stichter, heeft zijn activiteit van eleveur-negociant in 1879 opgestart, 130 jaar later blijven wij trouw aan deze benadering van ons beroep, met een sterke familiale benadering steeds goed aanwezig bij de 4de generatie.
 
De werkmethode heeft echter vooruitgang gekend als gevolg van betere wijn kennissen, welk een nauwkeuriger werk toestaat, zowel wat betreft de keuze van de houten vaten, hun vernieuwing, de toepassing van de botteling.

  
Onafhankelijkheid
 
«Niet verplicht zijn wijnen te commercialiseren die ons niet bevallen» : dit is fundamenteel.

 
In dit opzicht, is er geen verplichting tegenover de producent, hij laat ons een volledige aankoopvrijheid, die daardoor alleen bepaald word door de kwaliteiten van het voorgestelde product. De zeer vele degustaties, elk jaar in aankoopperiode, staan ons toe de geschikte beslissingen te nemen.
 
Kwaliteit

 
Dit engagement gaat hand in hand met de vorige: de selectie van elke wijn is het resultaat van een strikte dégustatie. De rijping van elke wijn is onderworpen aan een specifieke aanpak. Onze rijpingsmethodes zijn ambachtelijk en natuurlijk.

Met deze principes, proberen wij de innerlijke kwaliteit van de wijnen te sublimeren. Dit engagement materialiseert zich met de handtekening die we geven aan elk van onze flessen.

Dit is des te belangrijker gezien onze producten Uw dagelijks leven vergezellen, op de bevoorrechte momenten van Uw leven met familie en vrienden
.
 
 
Competitiviteit

 
In onze filosofie moet het genoegen voor de wijn toegankelijk blijven. Wij streven ernaar U producten van kwaliteit te leveren en waken er eveneens over U wijnen aan te bieden aan concurrerende prijzen.
Onze organisatie staat dit toe, met een zo kort en direct mogelijk circuit:
    - Ten eerste, wij kopen rechtstreeks bij de wijnboer;
    - Ten tweede, wij verkopen en leveren U rechtstreeks,
    met vermijding van tussenpersonen.


 
Deze website past perfect met deze strategie.

 
 

Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken