Primeurs-wijnen

Wij hebben het genoegen u ons « Primeuraanbod » van Bourgogne, Rhône en Bordeaux wijnen van het oogstjaar 2019 te adresseren.

Zoals we hebben dit al in onze wijninformaties van Januari vermeld, is 2019 een zonnig jaar geweest, met hoge temperaturen gedurende de zomer. Na een strenge selectie hebben we de meeste interessante wijnen gekozen, en ze hebben inderdaad dit kenmerk: kleurig, geconcentreerd, rijk aan materie, met structuur. In onze filosophie is het altijd belangrijk U in “primeur” wijnen aan te bieden die een goede bewaarcapaciteit hebben. Wij denken echt dat het geval met 2019 is, maar ook dat ze zullen, aangezien de kwaliteit van de textuur van de tannines, ook aangenaam zijn zonder te lang te moeten wachten. “Goed jong, goed oud”, zoals we schreven voor een ander jaar eindigend met “9”: 2009…

De primeuraankoop, financieel voordelig, is erg interessant in de goede jaren. Dit is hier ongetwijfeld het geval.

Hierbij vindt U onze commentaren en beschrijvingen van de voorgestelde wijnen. Veel leesgenot. En om U te helpen, raden we U aan om naar de assortimenten te kijken die we hebben samengesteld.


...
Geen primeur beschikbaar

Streek

Assortimenten


Snel zoeken


Newsletter

IN BEELD 

News & agenda

Sociale netwerken