"Primeurs" aanbod oogstjaar 2021
0

"Primeurs" aanbod oogstjaar 2022

"Primeurs" aanbod oogstjaar 2022

De wijnen in dit aanbod zijn jong en, voor de meerderheid, nog in rijpingsfase in vaten in onze kelders. Ze worden u aangeboden aan een Primeur-prijs, d.w.z. een voorkeursprijs die 15 tot 20% lager ligt dan wanneer ze binnen enkele maanden of jaren in de catalogus zullen verschijnen.

Deze voorwaarden zijn geldig op voorwaarde dat de bestelling vóór 31 mei 2024 wordt geplaatst en het volledig bedrag vóór die datum wordt betaald.

Goede ontdekking!

Witte et rode Rhône vallei

Witte wijnen

Prachtige gouden kleur, de neus is intens, uitbundig, met hints van exotisch fruit. Zeer mooie aanwezigheid in de mond vanaf de eerste slok, sappig. Sensatie van volume en evenwicht, met een afdronk waarin het vettige van de wijn gepaard gaat met een mooie frisse toets. Schitterend.

Rode wijnen

Zeer mooie aromatische palet in de neus, met steenfruit, geplette aardbei en cacaoboon. Mooie homogeniteit in de mond, lang, met een afdronk die goed omhulde tannines biedt. Goed bewaarpotentieel.

Appellation gelegen in het gebied van Rasteau en Plan de Dieu. De neus, nog in ontwikkeling, onthult reeds mooie aroma's van gestoofd fruit en een mooie frisheid. Zeer mooie balans in de mond met een delicate sensatie van rijp fruit. Zeer verleidelijk en charmant. Deze wijn zal jong goed zijn, maar ook na enige bewaartijd.

Appellation gelegen in de regio van Rasteau en Plan de Dieu. De neus, die zich nog moet ontwikkelen, onthult nu al mooie aroma's van gestoofd fruit en een mooie frisheid. Zeer mooie balans in de mond met een delicate sensatie van rijp fruit. Zeer verleidelijk en charmant. Deze wijn zal jong goed zijn, maar ook na enige tijd bewaren.

Een donkere en boeiende kleur. De neus onthult aroma's van gestoofd fruit en speculaas. In de mond domineert een sensatie van rijkheid en fluweel, wat een indrukwekkende allure biedt. De afdronk, gekenmerkt door fijne tannines, belooft een mooie toekomst voor deze wijn. Een zeker bewaarpotentieel.

Zuiden van de Noordelijke Côtes du Rhône. Een intens rijpe neus, uitdrukkend noten van fruitpasta, zwarte bes en bosbes, met een subtiele toets van dennennaalden. In de mond ontvouwen deze aroma's zich volledig, getuigend van een oogstjaar gekenmerkt door de rijpheid van de druiven, biedend rijkdom en rondheid. Een lichte toets van bitterheid in de afdronk komt het geheel briljant in evenwicht brengen. Een veelbelovende wijn, met een goede bewaarpotentieel.

Intense, diepe en complexe neus, vermengd met een mooie peperige toon. Prachtige substantie in de mond, met structuur, goed omhuld door het vlees van rijp fruit. Grote klasse en grootse uitstraling. Goede bewaarcapaciteit.

Een schitterende, heldere en diepe kleur trekt de aandacht. De neus, van opmerkelijke intensiteit, doet een uitzonderlijke wijn vermoeden. Vrouwelijk, onthult deze wijn een ongelooflijke aromatische uitbundigheid, typerend voor zijn terroir van de Côte Blonde. Zijn nobele structuur en complexiteit maken het tot een echt juweel. De tannines, van grote finesse, vullen dit werk harmonieus aan. Een goed bewaarpotentieel is te verwachten voor deze uitzonderlijke wijn.

Rode Bordeaux

 • De dominantie van merlot geeft deze cuvée een soepele textuur en een heerlijke expressie van rijpe rode vruchten, verrijkt met een subtiele hint van zwarte zoethout. Het geheel is harmonieus en verleidelijk, biedend een evenwichtige smaakervaring. Te waarderen in zijn jeugd, terwijl het een matig bewaarpotentieel biedt.

  • Ch. Bellevue la Ferrière – Côtes de Bordeaux-Castillon : de fles

  Mooie donkere kleur. Deze wijn roept grootsheid op en zou aanspraak kunnen maken op een hogere appellatie. Hij onderscheidt zich door zijn sappige, dichte en rijpe stijl, met een kracht die subtiel wordt gebalanceerd door de rijkdom in de mond. Zijn lange afdronk laat een memorabele indruk achter. Te drinken in zijn jeugd, terwijl hij een bewaarpotentieel biedt.

  Intens geparfumeerd (zwarte bes, bosbessen en bloemige noten). De smaken zijn heerlijk romig. Het geheel is elegant en zeer compleet. Hier is een wijn van grote veelzijdigheid, met een prachtige persoonlijkheid. Grote drinkbaarheid.

  Deze cuvée, voornamelijk gemaakt van merlot, onderscheidt zich door zijn fluweelzachte textuur. Zijn kleur is opmerkelijk diep. In de mond zijn de smaken dicht en romig, wat zorgt voor grote harmonie. De afdronk is van opmerkelijke distinctie. Gewoonweg heerlijk!

  • Ch. Cazelon – Montagne Saint-Emilion : de fles

  Mooie glanzende kleur. De neus biedt opmerkelijke diepte en elegantie. In de mond onthult de wijn zich rijk, vol, nobel en diep. Hier vindt men alle typiciteit van een Montagne Saint-Émilion, met de karakteristieke weelde van het oogstjaar. Een zeer aangename ontdekking.

  • Florilège Saint-Emilion : de fles

Een wijn van grote finesse, een combinatie van volume en elegantie, zeer vrouwelijk in zijn stijl. Fris, mineraal in de smaak, laat hij een gevoel van volheid en distinctie achter, typisch voor Saint-Emilion wijnen.

De kleur is zeer intens. De neus verraadt het al: kracht, rijkdom, de typiciteit van een grote cabernet sauvignon, met een opmerkelijke structuur en een mannelijkheid die zijn oorsprong in Pauillac bewijst. Een wijn met een groot bewaarpotentieel.

Bourgogne

Witte Wijn

Intens vanaf de eerste geur. In de mond vindt men de klasse en de typiciteit van de mooie witte Bourgognes terug, met noten van honing en een grote lengte. Het vettige van de wijn gaat gepaard met een aangename frisheid in de afdronk, wat een gevoel van evenwicht geeft.

Rode Wijnen

Diepe en verleidelijke robijnrode kleur. Vleiende neus van rood fruit en kersen, met een licht rokerige toets, zeer aangenaam. De textuur is heerlijk zijdezacht in de mond, vergezeld van een grote natuurlijke elegantie en een sappige sensatie. Prachtig. Matige bewaartijd. Zal heerlijk zijn in zijn jeugd.

Opmerkelijke elegantie, zeer typisch voor deze appellatie in het noorden van de Côte de Nuits. Zeer fruitige neus, met een dominantie van rood fruit. De aroma's van rijpe morellen en amandelspijs domineren met hints van kreupelhout. De mond is gul en onthult een smaakvolle textuur die zowel fijn, delicaat als zeer gulzig is. Gewoonweg heerlijk !

 • Beaune « Saint Désiré »  : de fles

Mooie robijnrode kleur. Geopende neus van kersen en een klein vleugje jeneverbes. De mond, hoewel nobel, is fluweelachtig, zijdezacht, met een afdronk van fijne, goed geïntegreerde tannines. Goede bewaarcapaciteit.

Mooie robijnrode kleur. De neus is complex en diep, met die typische glans van Savigny. Mooie rijkdom van textuur in de mond. Een Savigny die nogal rijk is aan materie, rijkdom, volume en lengte combineert. Schitterend. Goede bewaarcapaciteit.

 • Nuits-Saint-Georges 1er Cru "Les Chaboeufs" : de fles

Mooie intense kleur. De neus is tegelijkertijd schitterend, subtiel en complex. Grote klasse in de mond en een groot evenwicht tussen textuur en smaken, met een uitstekende basis. Het is een krachtige wijn, intens, met rijke en rijpe smaken. Opmerkelijke persistentie. Beloofd aan een grote toekomst.

 • Savigny-lès-Beaune 1er Cru 2022 – Cuvée Arthur Girard – Hospices de Beaune : de fles

De kleur is donker. De neus, intens. De smaak ontwikkelt zich zeer vol met noten van rijpe rode vruchten en een rokerige toets (empyreumatisch). Een dichte en gestructureerde wijn met veel bewaarpotentieel.

Assortimenten

"Gevarieerd Assortiment"

 • 12 Hautes-Côtes-de-Nuits blanc
 • 12 Ch. Perrouquet - Graves
 • 12 Ch. Cazelon – Montagne Saint-Emilion
 • 12 Crozes-Hermitage rouge
 • 6 Beaune « Clos Saint-Désiré »

"Assortiment Bordeaux"

 • 12 Ch. Bellevue la Ferrière – Côtes de Bordeaux-Castillon
 • 12 Ch. Perrouquet - Graves
 • 12 Ch. Bois Vert « Cuvée Elégance » - Côtes de Bordeaux-Blaye
 • 12 12 Ch. Milon La Grave « Cuvée Particulière » - Lussac Saint-Emilion
 • 12 Florilège Pauillac

"Assortiment Rhône-Bourgogne"

 • 6 Hautes-Côtes-de-Nuits blanc
 • 6 Condrieu blanc
 • 6 Vacqueyras
 • 6 Côte-Rôtie
 • 6 Beaune « Clos Saint-Désiré »
 • 6 Savigny-lès-Beaune 1er Cru « Petits Godeaux »

"Assortiment Grote Wijnen"

 • 6 Florilège Pauillac
 • 6 Côte Rôtie
 • 6 Nuits-Saint-Georges 1er Cru "Les Chaboeufs"
 • 6 Condrieu blanc
 • 6 Saint-Joseph
 • Gratis LeveringVanaf 125 € aankoop
 • Gepersonaliseerde raadgeving
 • De handtekening Grafé LecocqEen garantie van kwaliteit
 • Beveiligde betalingen